ESCOLA DE TENNIS DE COMPETICIÓ A BARCELONA

L’Escola de Tennis de competició MBA Tennis Academy està situada en el bonic municipi de Cabrils, a 20 minutos de Barcelona i a 3 km de la platja del Maresme.

Està dirigida pels qui han estat jugadors del Circuit Professional: Jordi Burillo (rànquing #ATP 43) David de Miguel (rànquing #ATP 83) i Encert Camina (rànquing #ATP440) que han dedicat les seves vides al tennis d’alta competició i que ara comparteixen la seva experiència amb aquells joves jugadors que volen complir el seu somni de ser tennistes.

Es tracta d’una Escola de Tennis de Competició petita i familiar, que facilita un seguiment estret de cada jugador i permet adaptar els programes d’entrenament a les característiques específiques de cada alumne.

En funció del nivell de joc, l’edat o el grau d’implicació de cada jugador, l’Acadèmia de tennis de competició MBA ofereix diferents propostes perquè tots puguin veure complertes les seves expectatives d’entrenar com un professional, en un entorn privilegiat.

La proximitat de la platja d’una banda i la muntanya de la Serrelada del Litoral per un altre, fan que els alumnes puguin dur a terme part de les activitats físiques a l’aire lliure, en un espai natural i segur.

El tracte pròxim amb l’alumne i amb els seus pares o tutors, fa possible que a partir de 8/10 anys, els jugadors puguin aprofundir en el tennis de Competició si ho desitgen.

No tots els joves esportistes seran esportistes d’elit ni professionals el dia de demà. No obstant això, són molts els beneficis i els valors que la pràctica del tennis de competició ajuda a obtenir: cultura de l’esforç, la disciplina, resiliència, superació o la capacitat de treball, etc…

PROGRAMA DE TENNIS D’ ALT RENDIMIENT

 

De dillun a divendres matí i tarda 

De 9h a 12h i de 15:30h a 18:30h

 

El Programa de Tennis d’Alt Rendiment de l’Escola de Competició MBA Tennis Academy està enfocat a aquells joves tennistes que es comprometen amb un pla intensiu d’entrenament a tots els diferents nivells: tècnic, tàctic, físic i mental.

Es tracta d’un grup reduït d’alumnes que permet oferir un ritme i una intensitat de entrenos adaptats al joc individual de cadascun d’ells.

És tracta d’un grup reduït d’alumnes que permet oferir un ritme i una intensitat de entrenos adaptats al joc individual de cadascun d’ells.

 

Els alumnes passen a tenir un pla d’estudis en línia més flexible que els permet compaginar les hores d’entrenament amb les d’estudi, així com viatjar en període lectiu per a celebració d’alguns tornejos.

 

Els membres del Programa de tennis d’Alt Rendiment podran optar a formar part dels Equips que representaran al Club de Tennis Cabrils en les diferents categories a nivell regional i nacional.

PROGRAMA DE TENNIS COMPETICIO PLUS

 

De dilluns a divendres de 15:30h a 18:30h (mínim 3 díes per setmana)

 

El Programa de Tennis de Competició Plus de l’Escola de Competició MBA Tennis Academy està orientat a aquells joves tennistes a partir de 14 anys que ja posseeixen un cert nivell de joc i el seu grau de compromís els permet apostar per la seva participació en el món de la competició.

L’objectiu d’aquest nivell és el de perfeccionar els cops, els desplaçaments i les tàctiques de joc com a eines bàsiques de millora. Les habilitats tècniques, tàctiques i físiques adquirides en etapes anteriors els permeten afrontar amb garanties els reptes de la competició.

 

L’alumne ha de disposar de la seva corresponent llicència federativa actualitzada. En defecte d’això, l’Acadèmia facilitarà la seva expedició.

Els membres del Programa de Tennis de Competició Plus podran optar a formar part dels Equips que representaran al Club de Tennis Cabrils en les diferents categories masculines i femenines de les competicions a nivell regional i nacional sota el criteri de la Direcció tècnica de l’escola.

PROGRAMA DE TENNIS DE TECNIFICACIÓ/COMPETICIÓ

 

Dilluns, dimecres i divendres de 17h a 20h

 

El Programa de Tennis de Tecnificació / Competició de l’Escola de Tennis de Competició està orientat a aquells joves tennistes a partir dels 10 anys que han jugat en etapes anteriors.

 

Es treballen les habilitats mínimes necessàries per a iniciar-se amb unes certes garanties les primeres competicions si ho desitgen.

 

L’objectiu d’aquest nivell és el d’aprofundir en la tècnica de tots els cops bàsics i treballar els desplaçaments i les tàctiques de joc com a eines bàsiques de millora.

Escola de tennis de competició a Barcelona

Barcelona és una ciutat cosmopolita en la costa mediterrània i capital de la regió de Catalunya. Envoltada per platja i la muntanya, gaudeix d’un clima privilegiat que la converteix en un enclavament únic per a la pràctica del tennis durant tot l’any.

La capital catalana és també reconeguda internacionalment per l’elevat nivell tenístic que ha donat lloc a la presència de prestigioses Acadèmies i Escoles de Tennis de competició.

Escola de tennis de competició al Maresme

L’Escola de tennis de competició MBA Tennis Academy, es troba a la comarca del Maresme, una zona coneguda per les seves llargues i arenoses platges i per les seves muntanyes de sorres i argiles que han fet que la superfície tenística dominant a la regió sigui sens dubte la terra batuda.

La seva privilegiada ubicació fa que l’Acadèmia sigui ideal per a jugadors que siguin de l’entorn del Barceloní, Vallés Oriental o el mateix Maresme.

ESCOLA DE TENNIS DE COMPETICIO A BARCELONA | Barcelonès

MBA-Tennis-Academy-Programa Tecnificación (4)

Programes Junior

MBA-Tennis-Academy- Bolas Tenis (4)

Programes Setmanals

MBA-Tennis-Academy- Programa Adultos (8)

Programa Adults

MBA-Tennis-Academy Escuela General (1)

Escola Base